Πορεία υπεράσπισης των καταλήψεων και των ελεύθερων χώρων: Σάββατο 21/10/2023, 12μ.μ., Σταθμός ΗΣΑΠ Άνω ΠατησίωνΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σταθμός ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων 12:00 μμ.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις. Κάτω τα χέρια από τα πάρκα και τις πλατείες. Η πόλη δεν ανήκει σε εργολάβους, επιχειρηματίες και τουρίστες. Η πόλη ανήκει σε μας που ζούμε τους χώρους και ζωντανεύουμε το χρόνο της. Σε εμάς που την χτίζουμε και παράγουμε τον πλούτο της.

Οι καταλήψεις και οι ελεύθεροι χώροι είναι η ζωή κόντρα στον καθημερινό θάνατο που μας επιβάλουν. Γιατί εκεί συγκρούεται η κουλτούρα της συλλογικοποίησης με την κουλτούρα της ιδιώτευσης. Εκεί οργανωνόμαστε ενάντια στις κρατικές πολιτικές, στον εξευγενισμό, τις περιφράξεις, την ακρίβεια, τα αυξημένα νοίκια, την τουριστικοποίηση και την καταστολή. Για έναν κόσμο χωρίς ρατσισμό, κουϊροφοβία και πατριαρχία.

Οι εκκενώσεις των καταλήψεων Άνω-Κάτω Πατησίων (Νάξου 75 & Κρασσά) και Ζιζάνια (Φυλής & Φερών) δεν θα μείνουν αναπάντητες. Αλληλεγγύη στην κατάληψη Ευαγγελισμού (Κρήτη) και στο στέκι Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) που εκκενώθηκαν, και στην κατάληψη "Καλιαρντά" (Νομική) που επανακαταλήφθηκε.

ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Άνω-Κάτω Πατησίων

Κοινωνικό κέντρο Ζιζάνια

Στέκια, ομάδες, καταλήψεις