Εξέγερση στο κολαστήριο της Αμυγδαλέζας

 

 

Eξέγερση στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα



Λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε εξέγερση των μεταναστών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό, την ώρα του φαγητού «ομάδες ατόμων (από τους 1.620 συνολικά αλλοδαπούς) επιτέθηκαν απρόκλητα στους αστυνομικούς φρουρούς, με ρίψη πετρών, μπουκαλιών νερού τα οποία είχαν γεμίσει με χαλίκια, κ.λπ. αντικειμένων, ενώ παράλληλα έβαλαν φωτιές σε σακούλες απορριμμάτων, στρώματα κρεβατιών και οικίσκους”.

“Για την αποκατάσταση της τάξης” συνεχίζει η ανακοίνωση “πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή ενισχυτικών δυνάμεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε την 01.00 ώρα περίπου, σήμερα τα ξημερώματα”.

Επιτέθηκαν λοιπόν απρόκλητα οι μετανάστες λοιπόν… και η Γη είναι επίπεδη. Η ανακοίνωση της αστυνομίας προσφέρει κι άλλα χαμόγελα: «Από τα επεισόδια, τραυματίστηκαν 10 αστυνομικοί από πέτρες και άλλα αντικείμενα ενώ… δεν δηλώθηκαν τραυματισμοί αλλοδαπών (!!!)”.

Η πιο χονδροειδής γκεμπελική προπαγάνδα κάνει τις ασκήσεις της για μια ακόμη φορά προκειμένου να γενικευθεί το ρατσιστικό μίσος στην κοινωνική συνείδηση αλλά και να τονιστεί η… ανεκτικότητα και η μεγαλοσύνη των αστυνομικών δυνάμεων!

Τί συνέβη όμως; Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αχαρνών, Σωτήρη Ντούρο, την προηγούμενη Τετάρτη, σε συνάντηση που είχε με στελέχη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, τον ενημέρωσαν ότι κρατούνται περισσότερα από 1.600 άτομα και ότι θα παραταθεί η κράτησή τους στην Αμυγδαλέζα.

Στη συνέχεια τόνισε: “Είναι απάνθρωπες οι συνθήκες κράτησης. Είναι σε σιδερένια κλουβιά. Φοβόμαστε το χειμώνα μην πέσει η θερμοκρασία κάτω από τους 12 βαθμούς και ξεπαγιάσουν και το καλοκαίρι να μην ξεπεράσει τους 30,γιατί γίνεται πύρινη κόλαση».

Η «απρόκλητη» αυτή λοιπόν εξέγερση αρχίζει να… εξηγείται μια και, αφενός, ανακοινώθηκε χθες στους μετανάστες ότι παρατείνεται ο χρόνος κράτησης από ένα χρόνο σε 18 μήνες…. αφετέρου τους είχαν κόψει το ρεύμα, λόγω εργασιών, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα κλιματιστικά.

θα ισχυριστεί ο ρατσιστικός εσμός ότι δεν ενδιαφέρεται για την υποχρέωση που έχουν οι «λαθρομετανάστες» απέναντι στην ζωή και την αξιοπρέπειά τους να εξεγερθούν σε τέτοιες συνθήκες ενώ θα έπρεπε να μείνουν στις χώρες τους… Τότε όμως ο ρατσιστικός εσμός πρέπει να εξηγήσει στοιχειωδώς πειστικά τί δουλειά έχει ο ελληνικός «λαθροστρατός» στις χώρες των ανθρώπων αυτών… μαζί με τους δολοφονικούς «λαθροστρατούς» των «μεγάλων δυνάμεων».

Έως τότε, καλή δύναμη στους μετανάστες!

 

 

[Αναδημοσίευση από το site της κατάληψης Σινιάλο]