Αντιφασιστική παρέμβαση στο κέντρο του Πειραιά (3/4/2015)

 

Παρέμβαση αντιπληροφόρησης πραγματοποίησε η Αντιφασιστική Συνέλευση Πειραιά, με τη συνδρομή συντρόφων και συντροφισσών, στο κέντρο του Πειραιά το απόγευμα της Παρασκευής 3/4, για το γεγονός του ξυλοδαρμού πειραιώτη φοιτητή από χρυσαυγίτες, το Σάββατο 14/3, έξω από το Ξενοδοχείο Savoy (Ηρώων Πολυτεχνείου 93), με κριτήριο την εξωτερική του εμφάνιση.

 

 

Η παρέμβαση, αφού κινήθηκε στις οδούς Γρηγ. Λαμπράκη (Πασαλιμάνι), Σωτήρος Διός και Ηρώων Πολυτεχνείου, μοιράζοντας κείμενα και πετώντας χιλιάδες τρικάκια, έφτασε στο ξενοδοχείο Savoy, όπου σύντροφοι μπήκαν στη ρεσεψιόν και τη γέμισαν τρικάκια, καταγγέλοντας ταυτόχρονα τη φασιστική επίθεση αλλά και τη στήριξη που παρέχει το ίδιο το ξενοδοχείο στους φασίστες για να πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις τους, κάτι που το καθιστά τα άτυπα δεύτερα γραφεία της Χ.Α. στον Πειραιά.

 

 

Μετά το ξενοδοχείο, η παρέμβαση ολοκληρώθηκε στην οδό Αφεντούλη, φωνάζοντας συνθήματα μπροστά από το Α.Τ. Καλλίπολης, όπου πριν 2 μήνες είχε δεχθεί βάρβαρη ρατσιστική μεταχείριση η Μιρέλλα Λόπεζ, επειδή δεν είχε εισιτήριο.

 

 

Ακολουθεί το κείμενο που μοιραζόταν στην παρέμβαση:

 

 

 

[Αναδημοσίευση από το blog της Αντιφασιστικής Συνέλευσης Πειραιά]