Καλέσματα αλληλεγγύης στο Εφετείο Αθηνών (21,22/1/2014)

 

 

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 στις 10:00 το πρωί στην οδό Λουκάρεως, ο αναρχικός Κ. Σακκάς περνά απο εφέτη ανακριτή για να κριθεί η εκ νέου προφυλάκισή του την οποία πρότεινε ο εισαγγελέας εφετών

Πολιτικά ένοχος στην εποχή της βαρβαρότητας σημαίνει συνένοχος στον αγώνα για ελευθερία, ισότητα, αξιοπρέπεια. Η πολιτική ενοχή στα χρόνια της φτώχειας, της συστημικής κρίσης, της εξαθλίωσης είναι πράξη αντίστασης και ιστορικής αναγκαιότητας. Ο Κώστας Σακκάς είναι ένοχος επειδή αντιστέκεται στη σύγχρονη βαρβαρότητα. Στοχοποιείται με μπαράζ δικαστικών πραξικοπημάτων και νομικών αυθαιρεσιών γιατί είναι αναρχικός επαναστάτης. Γιατί με πράξεις πολιτικής ενοχής ο αγώνας συνεχίζεται.


ΛEYTEPIA ΣTON KOINΩNIKO AΓΩNIΣTH KΩΣΤΑ  ΣAKKA

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό Κ. Σακκά

 

[Αναδημοσίευση από το Αθηναϊκό Indymedia]

 

 

 

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου,

ΑΠΟΛΟΓΙΑ του αναρχικού-κομμουνιστή Τάσου Θεοφίλου,

Εφετείο Λουκάρεως, ώρα 9.30π.μ. όροφος 4ος 
 
Στις 11 Νοεμβρίου ξεκίνησε η δίκη του Τ. Θεοφίλου που κατηγορείται για τη ληστεία της Alpha bank Πάρου και το θανάσιμο τραυματισμό πολίτη που προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή των ληστών καθώς και τη συμμετοχή στη Σ.Π.Φ. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και παρά τη προκλητική προκατάληψη του προεδρου εναντίον του συντρόφου, το κατηγορητήριο κατέρρευσε ολοκληρωτικά, αποδεικνύοντας τη πολιτική σκοπιμότητα της συγκεκριμένης δίωξης, τη στοχοποίηση του Τ.Θ. για τη συμμετοχή και τη δραστηριοποίηση του στο αναρχικό και ριζοσπαστικό κίνημα.
 
Αλληλέγγυοι-ες
 
 
[Αναδημοσίευση από το Αθηναϊκό Indymedia]