Αλληλεγγύη στον ολικό αρνητή στράτευσης Θάνο Χατζηαγγέλου

 

 

ΣΤΡΑΤΟΣ-ΛΑΟΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ

 

Εθνικισμός: Ανανεωμένος και απενοχοποιημένος με αριστερό φενακισμό.

Στρατιωτική θητεία: Αμείωτη όπως και οι «απώλειες» φαντάρων (από «ατυχήματα»-δολοφονίες και αυτοκτονίες) καθώς και η συγκάλυψή τους.

Εξοπλισμοί: Απρόσκοπτες δαπάνες, τα πρόσφατα  500 εκατομμύρια ευρώ είναι απλά ένα δείγμα.

Στρατιωτική Βιομηχανία: Επανακαθορισμός του ρόλου της Ε.Α.Β. στην «παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας», αναζήτηση νέων αγορών, ανασύσταση των μετεμφυλιακών Μ.Ο.Μ.Α.

Γεωπολιτικοί Σχεδιασμοί: Επιθετική θωράκιση των συνόρων, όξυνση «ελληνοτουρκικών» σχέσεων, στρατηγική επένδυση στις ΑΟΖ της Μεσογείου, ενίσχυση πολυεπίπεδων συνεργασιών με το κράτος του Ισραήλ και με το δικτατορικό καθεστώς της Αιγύπτου.

Μετανάστες: Στήριξης της «Ευρώπης-Φρούριο», καλλωπισμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης, θεσμικός ρατσισμός με ανθρωπιστικό περιτύλιγμα.

ΝΑΤΟ: «Έξοδος από το ΝΑΤΟ» σημαίνει βαθύτερη πρόσδεση, με πόλεμο «κατά της τρομοκρατίας και των ασύμμετρων απειλών» και με περισσότερες «βάσεις του θανάτου».

Παρελάσεις: Οι μιλιταριστικές φιέστες όχι μόνο δεν καταργούνται αλλά εμπλουτίζονται με λαϊκο-πατριωτικά γλέντια και εθνο-πανηγύρια.

Καταστολή Ολικών Αρνητών Στράτευσης: Πανταχού παρούσα με πολιτικές διώξεις στα στρατοδικεία, πρόστιμα 6.000 ευρώ στις εφορίες, αστυνομικές αναζητήσεις σε γειτονιές, και ένας συρφετός 40 βουλευτών, νεολαίας και τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να εξωραΐζουν και να νομιμοποιούν την (αριστερή) στρατιωτική καταστολή.

 

ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΚΡΑΤΗ, ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΑΡΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΘΑΝΟ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΛΟΥ



Συγκέντρωση αλληλεγγύης, στρατοδικείο Ρουφ, 17 Ιουνίου, 8:30πμ

 

Πρωτοβουλία για την ολική άρνηση στράτευσης

 

 

[Αναδημοσίευση από το blog της Πρωτοβουλίας για την Ολική Άρνηση Στράτευσης]