Παρέμβαση στον Πειραιά για την αντιεθνικιστική πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις, 17/3/18, σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο



   

 

Το πρωί του Σαββάτου 3/3/18 πραγματοποιήθηκε κεντρική προπαγανδιστική παρέμβαση στον Πειραιά για την αντιεθνικιστική πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις που καλούν στις 17/3/18, στον σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου, αυτοοργανωμένα στέκια και καταλήψεις - αναρχικές και αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες από την Αθήνα και τον Πειραιά.

Πρόκειται για τον ίδιο συντονισμό που μετά την εκκένωση και κατεδάφιση της κατάληψης ΤΕΡΜΙΤΑ στον Βόλο είχε προχωρήσει σε πολύωρη κατάληψη-αποκλεισμό του πολυχώρου ΣΠΟΥΤΝΙΚ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο, για την ματαίωση ομιλίας του Νίκου Βούτση, κυβερνητικού στελέχους και προέδρου του βουλής.




 


Η παρέμβαση, στην οποία συμμετείχαν περίπου 60 συντρόφισσες και σύντροφοι, διήρκησε κοντά μιάμιση ώρα, ξεκίνησε από τον ηλεκτρικό του Πειραιά, πέρασε από την αγορά, έφτασε στο Πασαλιμάνι, ανέβηκε τον πεζόδρομο της Σωτήρος, πέρασε από την πλατεία Κοραή, κατηφόρισε προς το λιμάνι και κατέληξε ξανά στον σταθμό ΗΣΑΠ. Κατά τη διάρκειά της κολλήθηκαν εκατοντάδες αφίσες, μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα και πετάχτηκαν χιλιάδες τρικάκια.

 

[Αντεθνική πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις: Σάββατο 17/03/2018, 12:00, Σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο]

[Κείμενο της αντεθνικής πορείας αλληλεγγύης στις καταλήψεις (17/3/2018, 12:00, Θησείο)]