Παρέμβαση-μήνυμα αλληλεγγύης στους ολικούς αρνητές στράτευσης από το Ίλιον & τους Αγίους Αναργύρους (18/11/2017)

Άλλη μια συλλογική παρέμβαση αλληλεγγύης στους ολικούς αρνητές στράτευσης πραγματοποιήθηκε σήμερα 18 Νοέμβρη στις γειτονίες του Ιλίου και των Αγίων Αναργύρων. Αφορμή για την παρέμβαση αποτέλεσε αυτή τη φορά η συγκέντρωση αλληλεγγύης που έχει καλεστεί για την Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2017 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών όπου και εκδικάζεται η προσφυγή των 6.000 ευρώ που έχει επιβληθεί στον ολικό αρνητή στράτευσης Β.Γ.

   

   

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα ενάντια στην οικονομική καταστολή των ανυπότακτων και των ολικών αρνητών στράτευσης ενώ ταυτόχρονα κολλήθηκαν οι αφίσες-καλέσματα της συγκέντρωσης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών (Λουίζης Ριανκούρ 85). Τέλος, δύο πανό αλληλεγγύης αναρτήθηκαν στις κεντρικές πλατείες των Αγίων Αναργύρων και του Ιλίου.

   

Μία ημέρα μετά την "επέτειο" των 44 χρόνων από την εξέγερση του πολυτεχνείου το μήνυμα είναι σαφές: όσο ο στρατός θα συνεχίζει να καταστέλλει όσους και όσες αγωνίζονται άλλο τόσο και οι αγωνιζόμενοι/ες θα βρίσκονται στους δρόμους ενάντια στον καθημερινό μιλιταρισμό και εθνικισμό, ενάντια στην στράτευση, τους στρατούς, τα κράτη και τα σύνορα.