Αντιφασιστική παρέμβαση ( Ίλιον-Άγιοι Ανάργυροι, 13/5/2017)

        

Το Σάββατο 13/5/2017 πραγματοποιήθηκε από περίπου 60 συντρόφους και συντρόφισσες, συλλογική αντιφασιστική παρέμβαση στο Ίλιον και στους Aγίους Αναργύρους ως άμεση απάντηση στην εμφάνιση που έκαναν 40 περίπου φασίστες της Χ.Α. (από διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου) λίγη ώρα νωρίτερα με τη συμμετοχή "εκλεκτών" στελεχών τους και συνοδευόμενοι από τα μισά της διαδρομής τους από μηχανές ΔΙΑΣ.

        


Κατά τη διάρκεια της συλλογικής παρέμβασης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την αποχώρηση των φασιστών (μέσω πεζογεφυρών και αλσυλίων των Αγίων Αναργύρων προς τα Κάτω Πατήσια), αναρτήθηκαν πανό, μαζεύτηκε όλο το υλικό τους από παρμπρίζ και εισόδους σπιτιών,οι δρόμοι «καθαρίστηκαν» από τα τρικάκια τους και στη θέση τους πετάχτηκαν αντιφασιστικά τρικάκια, ενώ οι τοίχοι αποκαταστάθηκαν από τα εμετικά τους συνθήματα. Αποκορύφωμα του πολύ πετυχημένου περάσματος των αλεξιπτωτιστών της ΧΑ από τις περιοχές αυτές ήταν τα κείμενα και τρικάκια που πέταξαν με το κιλό στο άλσος του Πευκώνα σε μια προσπάθειά τους να πείσουν τους κότσυφες και τις κάμπιες του άλσους για τα "δίκια των εθνικιστών".

                      


Ξαναθυμίζουμε πως οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι  στις γειτονιές μας και ότι κάθε τους κίνηση δεν θα μένει ούτε δευτερόλεπτο αναπάντητη. Τις εφημερίδες τους μπορούν να πάνε να τις μοιράσουν σε τραπεζίτες, εκδότες και εφοπλιστές. Αυτούς δηλαδή που υπηρετούν.


                      


Τα όνειρά μας στους δρόμους, οι φασίστες στις τρύπες τους


ΥΓ: Δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι των περιοχών που σε πολλά σημεία της διαδρομής μας ενημέρωναν ότι είχαν ήδη φροντίσει να πετάξουν στα σκουπίδια τα φασιστικά κατάλοιπα.