Αναρτήσεις πανό αλληλεγγύης στους 3 διωκόμενους ολικούς αρνητές στράτευσης σε Περιστέρι, Ίλιον, Άγ. Ανάργυρους, Ν. Φιλαδέλφεια

 

Την Κυριακή και την Δευτέρα, 3 & 4/2, συντρόφισσες και σύντροφοι από τον Θερσίτη και την κατάληψη Αγρός, αναρτήσαμε δεκάδες πανό και χαρτοπανό σε γέφυρες, πεζογέφυρες και κόμβους της λεωφόρου Κηφισού, από το Περιστέρι έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι παρεμβάσεις αυτές και το περιεχόμενό τους, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο διασυλλογικών παρεμβάσεων, δράσεων και κινήσεων για την αλληλεγγύη στους ολικούς αρνητές στράτευσης που δικάζονται στο στρατοδικείο του Ρουφ τις επόμενες ημέρες. Το σχετικό διασυλλογικό κείμενο και αφίσες με τα καλέσματα αλληλεγγύης στο στρατοδικείο του Ρουφ μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επειδή οι επιλογές των 3 διωκόμενων ολικών αρνητών στράτευσης δεν είναι μονάχα δικές τους επιλογές, επειδή οι αρνήσεις τους είναι και δικές μας αρνήσεις, επειδή η αλληλεγγύη στους ολικούς αρνητές στράτευσης είναι αδιαπραγμάτευτη όπως και ο καθημερινός αγώνας για την ατομική και κοινωνική απελευθέρωση, να στηρίξουμε όλες και όλοι τις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στο στρατοδικείο του Ρουφ, στις 6 και 18 Φεβρουαρίου, όπως και όσες ακολουθούν στο Ρουφ και όχι μόνο.

Συνεχίζουμε...
 

 

 

 

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΑ ΕΘΝΗ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ - ΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ