Πορεία κοινωνικής διαπόμπευσης φασίστα στον Άνω Κορυδαλλό

 

 

“Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Απρίλη, στην Ιερά Οδό, στο ύψος του Μετρό Αιγάλεω, ανεβαίνουν σε λεωφορείο προς Αγία Βαρβάρα 2 μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν. Πριν προλάβουν να ακυρώσουν εισιτήριο δέχονται αιφνιδιαστική και χωρίς κάποιο πρόσχημα επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο από 2 έλληνες που βρίσκονται ήδη μέσα στο -σχεδόν άδειο- λεωφορείο. Αντιστέκονται αμυνόμενοι του εαυτού τους. Ο οδηγός του λεωφορείου θορυβημένος σταματάει το λεωφορείο στην άκρη και καλεί την αστυνομία, η οποία καταφτάνει και τους συλλαμβάνει όλους. Στο τμήμα οι μπάτσοι «νουθετούν» τους μετανάστες να μην κάνουν μήνυση και αφού τους διώχνουν αφήνουν ελεύθερους και τους έλληνες ρατσιστές”

Με δεδομένα τα ονόματα και τις διευθύνσεις των δύο φασιστών, διοργανώθηκε πορεία σήμερα, 7 Μάη, που ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι από την πλατεία Κανάρια του Άνω Κορυδαλλού και πέρασε μπροστά από το σπίτι του ενός εκ των δύο τραμπούκων. Επρόκειτο για μια πορεία διαπόμπευσης του φασιστοειδούς στην γειτονιά του με σκοπό την αναχαίτιση των άθλιων δραστηριοτήτων του. Ο συγκεκριμένος φασίστας βγήκε στο μπαλκόνι παριστάνοντας τον άσχετο στην αρχή για να ξεδιπλώσει την γελοία του θρασυδειλία στην συνέχεια. Το μήνυμα το πήρε...

 

 

Για περισσότερες φωτογραφίες αλλά και για το κείμενο που μοιράστηκε στη γειτονιά, επισκεφτείτε το athens.indymedia.org στο σχετικό άρθρο από όπου αντλήθηκε η είδηση (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1287607)