Παρασκευή 21/12/2012 στον Θερσίτη: συζήτηση για τα αυτοοργανωμένα μαθήματα και βραδιά οικονομικής ενίσχυσης για τους διωκόμενους της Villa Amalias

 

 

Παρασκευή 21/12/2012 στον Θερσίτη στις 7 μ.μ.: συζήτηση για τα αυτοοργανωμένα μαθήματα και βραδιά οικονομικής ενίσχυσης για τους διωκόμενους της Villa Amalias


Η σημερινή εκδήλωση στον χώρο του Θερσίτη (Παρασκευή 21/12/2012) αποκτά ένα διττό χαρακτήρα ύστερα και από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, την εισβολή της αστυνομίας στην κατάληψη Villa Amalias και τις διώξεις των συντρόφων-ισσών που βρίσκονταν στο κτίριο το πρωί της Πέμπτης 20/12/2012.


Η εκδήλωση λοιπόν θα ξεκινήσει με την προγραμματισμένη συζήτηση σχετικά με τη λειτουργία, τις «αδυναμίες» και τις «δυναμικές» των αυτοοργανωμένων μαθημάτων του Θερσίτη αλλά και το περαιτέρω προχώρημα των αυτοοργανωμένων αντιδομών αλληλεγγύης.

Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με την κρατική εισβολή στη Villa Amalias αλλά και τις διώξεις των συντρόφων-ισσών.

Η εκδήλωση και η βραδιά που θα ακολουθήσει επιδιώκουμε να αποτελέσει χώρο και χρόνο οικονομικής ενίσχυσης κι αλληλεγγύης στους διωκόμενους συντρόφους-ισσες από τη Villa Amalias.

 

 

Δείτε το πρόγραμμα των "Παρασκευών στον Θερσίτη" (Δεκέμβρης) στην σχετική αφίσα

Δείτε το Πρόγραμμα των Αυτοοργανωμένων Μαθημάτων στον Θερσίτη στην αριστερή στήλη του site μας